MENIU

Teleormanleaks. Cum a ajuns valiza cu documente secrete în posesia Rise Project

Teleormanleaks, lovitura fatală pentru Dragnea?

Teleormanleaks. Jurnaliștii Rise Project spun că documentele compromițătoare au fost ascunse cu puțin timp înainte de perchezițiile DNA la Tel Drum, în vara anului 2017 și că în dosar se află și informații care au legătură cu Liviu Dragnea!

Teleormanleaks. Rise Project a informat, sâmbătă seara, că o valiză cu informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, anul trecut, "a fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui".

Teleormanleaks. Localnicul ar fi intrat în contact cu o sursă RISE Project din județ, mai spun jurnaliștii care promit că vor da drumul dezvăluirilor încă de luni.

Teleormanleaks.  Ana Poenariu, jurnalistă Rise Project, a declarat la un post TV că "documentele au fost ascunse cu puțin timp înainte de perchezițiile DNA", făcute de procurori la firma Tel Drum în vara lui 2017.

"Evident că toți oamenii din redacție s-au apucat de verificat documentele, nu publicăm informații așa cum le primim.
Datele noastre arată că documentele au fost ascunse cu puțin timp înainte de perchezițiile DNA, făcute de procurori la firma Tel Drum în vara lui 2017.
Sunt mii de informații financiare, fotografii și documente video, de la evenimentele companiei sau din timpul unor excursii.
În perioada viitoare vom publica documentele de interes public.
(Apare și Liviu Dragnea în documentele ajunse în posesia Rise Project?) Dn câte știu, da.
(Influențează ancheta DNA?) Pe noi ne interesează interesul public, ce vor face anchetatorii rămâne la latitudinea lor.
Începând de săptămâna viitoare vor apărea materiale", a spus jurnalista Rise Project la Digi24.

Teleormanleaks, lovitură fatală pentru Tel Drum! Ce conține exact valiza secretă

După apariția în spațiul public a indiciilor cu privire la Teleormanleaks, unii jurnaliști sunt sceptici că valiza a fost găsită pur și simplu de un localnic, într-un sat din Teleorman:

"M-a distrat faza, cam naivă, cu valiza găsită de un localnic la el la țară și predată Rise Project, cu mii de informații despre TelDrum și familia baronului de la câmpie. Dar mai distractiv e gândul că seara asta de sâmbătă e cam ruinată pentru Dragnea.
Și duminica, și mai ales lunea, când probabil o să apară toate documentele din acest #Teleormanleaks.
Iar o să țipe la jurnaliști, iar o să se plângă de statul paralel, iar o să se chinuie Antena 3 să dreagă treaba.
Urmează o săptămână interesantă", scrie jurnalistul Răzvan Chiruţă pe Facebook.

Fermierul din zona e demn de toată lauda, ca si personajul care i-a lăsat lui Valcov in prag chestii periculoase, spune un alt comentator.

Mai multe articole despre:
rise project teleormanleaks