MENIU

Teleorman Leaks. Cele mai tari poante de pe net :)

Teleorman Leaks // Valiza găsită de un țăran din Teleorman ține prima pagină și pe net. Românii s-au întrecut în glume încă de la prima oră a dimineții. Am selectat pentru dumneavoastră câteva dintre cele mai amuzante poante.

Teleorman Leaks // Startul glumelor a fost dat de un filmuleț cu un personaj mustăcios care fuge cu o valiză în mână, pe fundal cu melodia lui Liviu Vasilică, "Pe la noi pe Teleorman".

Tudor Giurgiu, producătorul filmului ,,Moromeții 2”, a continuat valul de hohote cu o postare în care explică de unde vine de fapt valiza: "În fine, avem confirmarea. Poze în exclusivitate cu țăranul din Teleorman (cu valiza buclucașă), gândindu-se unde dracu' dă de sursa RISE Project. În valiză au găsit un hard extern și niște reali brazilieni. Ăla' micu deja căuta un exchange pe lângă Siliștea, să facă rost de bani de școală”.

Ilie Moromete este prezentat și într-o altă ipostază, când citește ziarul Rise Project.

După ce informațiile au devenit virale, și regizorii speră că vor da lovitura. Au anunțat că vor face un remake al filmului „Nașul” și deja au făcut public afișul de lansare. 

Sub hashtagul TeleormanLeaks, un utilizator reface o fotografie celebră cu următorul text: Am găsit în Teleorman valiză, hard negru, tabletă Samsung.

O altă glumă ne aduce aminte de seria BD, cu Dem Rădulescu, și celebrul citat ,,noi când găsim un portofel", adaptat la ,,noi când găsim o valiză".

Jurnalistul Mihai Radu, din echipa emisiunii „Starea Naţiei“, scrie și el că „Cineva nu și-a dat foc la valiză când trebuia”. 

Nu au lipsit nici glumele ce au făcut trimitere şi la tensiunile dintre președintele statului și liderul PSD.

Publicitarul Alexandru Pomană susţine chiar că l-a identificat pe ţăranul cu valiza şi este nimeni altul decât cel din tabloul pictorului Octav Băncilă, lucrare devenită un simbol al Răscoalei din 1907.

Și probabil cea mai distribuită fotografie este cea de la Utopia, care dezvăluie conținutul hard disk-ului negru.

 

 

.