MENIU

TELEKOM vine cu un anunţ BOMBĂ. NU s-a mai văzut ASTA în România

Anunţ de la Telekom

TELEKOM România, brandul sub care s-au reunit Romtelecom şi Cosmote, aduce în România Trio SIM-ul, concept care nu exista pe piaţa locală de telefonie mobilă.

TELEKOM România anunță disponibilitatea Trio SIM-ului compatibil 4G, în exclusivitate pe piața locală. "Telekom Romania continuă eforturile de simplificare a experienței utilizatorului, în contextul procesului de rebranding", se spune într-un comunicat al companiei.

TELEKOM România Trio SIM-ul este o cartelă SIM personalizată care poate fi folosită fie ca SIM standard, nanoSIM sau microSIM, în funcție de telefon.

TELEKOM România Acest design elimină necesitatea utilizatorului de a solicita în magazine ajustarea cardurilor – de acum înainte, tot ce au de făcut utilizatorii este să parcurgă cu atenție instrucțiunile și să decupeze cartela SIM la dimensiunea potrivită pentru slot-ul telefonului: standard, micro sau nano.

TELEKOM România De la introducerea sloturilor pentru nanoSIM-uri în smartphone-uri, atât utilizatorii, cât și comercianții s-au confruntat cu incompatibilitatea cartelelor SIM potrivite cu noile telefoane. Noul Trio SIM rezolvă acest aspect prin caracterul său modular.

TELEKOM România Trio SIM-ul va îmbunătăți experiența utilizatorilor în ceea ce privește montarea cartelei SIM într-un nou telefon și va economisi bani și timp pentru clienți.

Mai multe articole despre:
Telekom