MENIU

Telefonul CHINEZESC pentru toți ROMÂNII. Și-l permite oricine!

Într-o perioadă în care multe smartphone-uri nesubvenţionate costă aproximativ 650 de dolari, cei de la Xiaomi lucrează la un telefon cu preț infim.

Cei de la Xiaomi, un brand relativ necunoscut în ţara noastră, încep să devină relevanţi în piaţă. Cu mai multe lansări de terminale performante într-o perioadă scurtă şi contracte solide cu operatori de telefonie asiatici, respectiva companie ocupă la ora actuală locul patru global în vânzări după Samsung, Apple și Lenovo. Doar în Singles Day, echivalentul Black Friday la chinezi, Xiaomi a realizat încasări de 163 de milioane de dolari.

Cu alte cuvinte, le merge bine. În acelaşi timp însă, nu se culcă pe o ureche şi încearcă să fie cât se poate de competitivi într-o piaţă din ce în ce mai agresivă.

Pornind de la aceste principii de afaceri, au început să circule online mai multe informaţii referitoare la un telefon entry level al chinezilor. Acesta ar trebui să se încadreze într-un preţ nesubvenţionat infim, de doar 65 de dolari.

Fără a şti exact cum va arăta respectivul aparat, pentru că imaginile de mai sus sunt doar orientative, avem totuşi câteva informaţii precise referitoare la partea de procesare. Aceasta din urmă va fi asigurată de un...








Mai multe articole despre:
smartphone Android Xiaomi