MENIU

Telefoanele NOKIA pe care TREBUIE să le cumperi de Black Friday

<p>Preţuri mai bune la smartphone-uri</p>

Cu ocazia Black Friday 2014 vă prezentăm cele mai bune reduceri la telefoane Nokia care vor deveni de colecție în curând.

Black Friday 2014 vine cu oferte foarte bune la telefoanele Nokia cu Windows Phone. Practic, pe acestea mai apare această marcă, deoarece compania și-a vândut în aprilie afacerea cu smartphone-uri către cei de la Microsoft. Conform contractului, compania Nokia din Finlanda nu are voie să lanseze un telefon sub această marcă până în 2016. Și pentru 2016 nu știm încă dacă și cum vor reveni.

....

Îţi recomandăm articolul:

Black Friday 2014 - 28 noiembrie. LISTĂ cu 144 de magazine care participă la runda 2 de Black Friday

....

În acest fel, telefoanele care încă mai poartă brandul Nokia vor deveni încet o raritate pe piață. Pentru cei interesați de a-și cumpăra unul dintre acestea, Black Friday 2014 ar putea fi momentul perfect, iar topul următor conține cele mai bune reduceri la telefoanele Nokia pe care le puteți găsi la acest moment.

Lumia 925

Nokia Lumia 925 are niște specificații de nivel mediu, beneficiind de un ecran de 5 inci cu o rezoluție de 1.280 x 768 de pixeli. La fel ca majoritatea dispozitivelor din categoria lui, are doar 1GB RAM, iar procesorul este un Snapdragon dual-core de 1,5 GHz. Capacitatea de stocare se ridică la 16GB, iar absența unui slot pentru carduri microSD este un minus important pentru acest telefon.

Vezi toate smartphone-urile Nokia pe care să le vânezi de Black Friday






Mai multe articole despre:
Nokia black friday Lumia 925