MENIU

Înfricoșător! Taximetrist înjunghiat în gât de un client care voia să vadă ”cum este să omori un om”

Incident grav, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada Andrei Șaguna din Timișoara. Un taximetrist a fost înjunghiat în spate de un tânăr pe care îl luase în cursă. Atacatorul a fost prins la câteva străzi de la locul incidentului și le-a spus polițiștilor că a vrut să vadă cum este să omori un om.

Taximetristul, în vârstă de 24 de ani, era în mașină cu un client, un tânăr de 22 de ani din Motru, pe care l-a luat din zona centrală a orașului. La un moment dat acesta din urmă i-a cerut să tragă pe dreapta și l-a atacat pe șofer. L-a înjunghiat în zona gâtului și în spate. A furat o tableta, portofelul și telefonul mobil al șoferului din mașină și s-a făcut nevăzut, povestesc colegii victimei. Taximetristul a cerut ajutor prin stație, iar un coleg sosit la fața locului l-a transportat la spital în cel mai scurt timp, scrie presa locală

Polițiștii timișoreni au fost anunțați imediat despre incident și au intrat în alertă. Oamenii legii au scotocit zona și au reușit să-l găsească pe agresor ascuns sub o mașină, la câteva străzi distanță de locul incidentului. L-au dus la secție pentru audieri, iar tânărul de 22 de ani le-a povestit că a vrut să vadă „cum este să omori un om”, povestesc surse din cadrul anchetei.

Taximetristul este acum în stare stabilă, la spital. Agresorul său este cercetat pentru tentativă de omor. Anchetatorii vor extinde urmărirea penală și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Mai multe articole despre:
taximetrist cuţit tentativă de omor