MENIU

Tatăl fetiţei de 4 ani, ucise de mama educatoare: "Prima dată se ducea la ea...Mami, te iubesc"

Tatăl fetiţei de 4 ani care a fost ucisă de mama ei a vorbit pentru prima dată. Sfâşiat de durere, acesta spune că a venit acasă şi a fost pus în faţa faptului împlinit. Mai mult, acesta spune că fetiţa era foarte apropiată de mama ei, cea care i-a luat zilele, scrie Digi 24. 

"Primul lucru fugea la mama...mami, am venit să te pup și să-ți spun cât de iubesc. Relația dintre mamă și fiică aș putea spune că era mai apropiată decât tată și fiică”, spune Marius Neţ, tatăl fetiţei. 

Tragedia s-a întâmplat în vreme ce soţul educatoarei în vârsta de 38 de ani era plecat la serviciu. Mama fetiţei s-a încuiat cu ea în baie şi acolo i-a luat zilele. Tatăl copilei a fost în stare de şoc ore întregi când a aflat. Îl roade şi acum aceeaşi întrebare. Cum s-a transformat partenera lui în criminală, din mama divinizată de singurul lor copil.

Poliţiştii trebuie să afle motivele asasinatului, iar misiunea se anunţă cumplit de grea. Educatoarea care şi-a ucis fetiţa într-un mod ce nu poate fi descris îşi adora copilul, povestesc vecinii: îi spunea prinţesă şi nu avea ochi decât pentru ea.

Vecină: „Eu tot aşa îi spuneam, prinţesa mea. Venea, că noi nu avem gard între grădini, venea la mine culegeam mere, flori. Era o scumpete de fetiţă.” Nici tată fetiţei, nici apropiaţii nu pricep ce s-a întâmplat în mintea femeii care îşi dedicase viaţa şi cariera copiilor. Directoarea grădiniţei vorbea la superlativ despre educatoare, la fel şi părinţii celor mici din grupa ei.

Vecină: „Femeie extraordinară. A iubit copiii din tot sufletul, s-a declanșat ceva în capul ei de moment, fetița asta a omorât-o, a vrut să se ducă împreună undeva”.