MENIU

Tatăl atacatorului din Las Vegas, pe lista MOST WANTED a FBI. Era un escroc cunoscut în SUA

Tatăl atacatorului din Las Vegas, Benjamin Paddock, cunoscut şi sub numele de Benjamin Hoskins Paddock, ar fi avut mari probleme cu legea și a fost pe lista Most Wanted a FBI din 1969, fiind prins în 1977, anunță The Independent. 

Hoskins Paddock era evadat din închisoare, jefuitor de bănci, hoţ de maşini şi cunoscut escroc.

Mai mult, el era ”diagnosticat ca psihopat, purta arme de foc şi putea fi angajat pentru jafuri armate”. Bărbatul ar fi avut şi tendinţe sinucigaşe şi se credea că este ”înarmat şi foarte periculos”.

Tatăl atacatorului din Las Vegas a ajuns pe lista Most Wanted a FBI în iunie 1969 şi a rămas pe listă până când a fost prins, în 1977.

Poliția din Las Vegas a anunțat că bilanțul atacului cu arme automate din capitala jocurilor de noroc a crescut la cel puțin 59 de morți și peste 527 răniți. Autorul masacrului este Stephen Paddock, un localnic de 64 de ani, care nu pare să aibă legături cu grupări teroriste. Atacul a fost revendicat de ISIS, însă FBI-ul a declarat, prin agentul special Aaron Rouse, că la acest moment "nu există nicio conexiune cu un grup terorist". Ancheta se află în desfăşurare.