MENIU

Când se deschide Târgul de Crăciun București 2017. Creații și surprize pentru cei mici

Târgul de Crăciun București 2017 va fi inaugurat în Piața Constituției, de Ziua Națională a României, pe data de 1 decembrie, unde cei mici vor avea acces gratuit la toate activitățile din cadrul Târgului de Crăciun.     

Târgul organizat de Primăria Capitalei deschide sezonul de iarnă printr-o serie de evenimente, spectacole artistice și atracții specifice sărbătorilor de iarnă. Acesta va fi deschis zilnic, în perioada 1-27 decembrie, între orele 10:00 și 22:00.

Vizitatorii vor găsi peste 100 de măsuțe cu ornamente, jucării, obiecte artizanale, accesorii, costume populare, prăjituri, cozonaci, dulcețuri de casă, dar și mâncăruri cu specific tradițional. În centrul târgului de Crăciun din București va fi amenajat un brad de Crăciun înalt de 30 de metri, decorat cu mii de beculețe, dar și un patinoar. De asemenea, vor fi organizate şi ateliere de creaţie pentru copii, unde cei mici pot învăţa să facă ornamente şi accesorii personalizate.

Micuții îl pot întâlni pe Moş Crăciun de pe 16 până pe 24 decembrie, între orele 11.00 – 13.00 şi 17.00 - 22.00. Casa lui Moş Crăciun poate fi însă vizitată începând cu 1 decembrie în acelaşi interval orar, copiii putând să îi vadă pe spiriduşii moşului.

Potrivit digi24.ro, în casa lui Moş Crăciun va fi şi un punct de donare deschis între 1 şi 20 decembrie, unde vizitatorii pot lăsa cărţi şi jucării.

Toți vizitatorii vor avea acces gratuit la toate activitățile din cadrul Târgului de Crăciun.