MENIU

TĂNĂSESCU MARTOR

Fostul ministru de finanţe, Mihai Tănăsescu, a fost audiat azi la Parchet în calitate de martor în procesul Rompetrol. Tănăsescu a dat a doua declaraţie în faţa procurorilor Parchetului General pe tema ordonanţei prin care datoriile Petromidia la stat au fost transformate în acţiuni ale statului.
Text montaj
Mihai Tănăsescu a venit la ora 11.00, însoţit de avocat. El a declarat că a dat procurorilor mai multe lămuriri legate de ordonanţă.

sincron mihai tănăsescu
1.19-1.35 am continuat discuţia pe marginea eleborării ordonanţei care a devenit lege în 2005, plecând de la unele documente care au stat la baza elaborării lor+4.10-4.32 această ordonanţă nu a şters datoriile, această ordonanţă a conservat întreaga sumă, modalitatea agreată de Guvern a faptului de a se transforma aceste penalităţi în obligaţiuni care trebuie cumpărate după un anumit termen

Mihai Tănăsescu a mai spus că dacă procurorii mai au nelămuri şi îl vor mai cita va mai veni. El a mai spus că emiterea acestei ordonanţe de către Gubvernul Năstase a fost o decizie politică bună la acea dată.
Mai multe articole despre:
null