MENIU

Tânărul motociclist ucis în București, condus pe ultimul drum: "Dumnezeu e drept, dar acum a greșit"

<p>sursa foto: Infobraila.ro</p>

Sute de persoane, printre care şi aproximativ 100 de motociclişti, veniţi chiar şi din Bucureşti, l-au condus în "ultima cursa" la Brăila pe Eugen Mircea, tânărul care şi-a pierdut viaţă în urmă unui tragic accident produs în Capitală, scrie Infobraila.ro. 

În jurul orei 13:30, sicriul cu trupul neînsufleţit a fost scos din Catedrala. Plânsetele familiei au fost acoperite de zgomotul motoarelor turate la maximum, care timp de aproximativ 10 minute nu a contenit.

"Era mereu zâmbitor, era sufletul petrecerilor. Întotdeauna mi-a dat un sfat bun, am avut ce să învăţ de la el. Pedalam împreună de cel puţin 7 ani şi făceam deplasări la Tulcea, Constanţa, Bucureşti, acolo unde era ceva frumos de văzut. Nu pot spune în cuvinte ce simt în aceste momente", ne-a mărturisit Lucian, unul dintre cei mai buni prieteni ai tânărului.

În faţă maşinii funerare, motocicliştii şi-au condus prietenul până în faţă Cimitirului "Sf. Constantin", unde, în jurul orei 15:00, a fost înmormântat. Cortegiul s-a oprit pe drumul dintre biserica şi cimitri în faţă casei unde locuia Giani, dar şi în fiecare intersecţia, cum cere obiceiul.

"Era tânăr, era bun…Zâmbea mereu, niciodată nu îl vedeai posomorât. El nu trebuia să plece, chiar nu trebuia să plece. Va spun sincer că Dumnezeu e drept, dar de dată asta a greşit! L-a luat mult prea devreme şi, nu ştiu cum să va spun, a ucis totodată o bucăţică din sufletul fiecărui om care l-a cunoscut", ne-a spus cu lacrimi în ochi o tânăra care ţinea în mâna o coroana cu mesajul "Nu te voi uită niciodată, suflet drag!".

La doar 31 de ani, Mircea Eugen s-a stins din viaţă , joi seară, într-un spital din Bucureşti, după ce, aflându-se pe motocicletă, şoferul unui Audi nu i-a acordat prioritate şi l-a izbit, aruncându-l pe calea de rulare a tramvaiului.

Mai multe articole despre:
înmormântare motociclist giani eugen mircea