MENIU

Tânărul de 16 ani care a salvat o viață cu doar două cuvinte

Jamie Harrington, din Dublin, era în drum spre magazin când puștiul de 16 ani a văzut un bărbat stând pe balustrada unui pod, scrie Unica.ro.

“M-am oprit și l-am întrebat dacă este bine, desi vedeam în privirea lui că nu este. Nu a zis nimic, doar a continuat să plângă”.

“Am insistat o bună bucată de timp ca el să coboare și să se așeze pe trepte alături de mine și, într-un final, a făcut-o. Am stat pe trotuar și am vorbit preț de 45 de minute despre ce i se întâmplase, ce l-a făcut să ajungă în starea aceea”, a povestit Jamie.

Trei luni mai târziu, Jamie a primit un mesaj de la cel pe care l-a salvat, în care îi spunea că soția lui este gravidă, cpă vor avea un băiețel, care va primi numele lui, al inimosului adolescent!

Omul i-a mărturisit lui Jamie că, atunci când s-a apropiat de el, tocmai se pregătea să sară. Dar cele două cuvinte rostite de Jamie au fost cele salvatoare: “Ești bine?”. “Acele cuvinte încă îmi răsună în cap”, a spus bărbatul care a primit o a doua șansă la viață. “Nu știu cum niște cvinte atât de banale i-au putut salva viața, dar el mi-a spus atât: <>”

Mai multe articole despre:
pod sinucidere salvator