MENIU

TÂNĂR de 21 de ani, ÎMPUŞCAT PE STRADĂ de "AMICI", după ce au furat un TAXI

TÂNĂR de 21 de ani, ÎMPUŞCAT PE STRADĂ

Un tânăr de 21 de ani a fost împuşcat în plină stradă, la Satu Mare, chiar de prietenii săi. Incidentul s-a petrecut în această dimineaţă. Potrivit medicilor, tânărul prezenta pe corp urmele a cinci împuşcături. Anterior, victima, împreună cu doi amici de-ai săi, au furat maşina unui taximetrist.

Un tânăr de 21 de ani, din Satu Mare, a fost împuşcat în plină stradă. Agresorul a fugit imediat după atac. Victima a fost găsită de nişte trecători şi a fost transportată la spital.

"Apelul a fost primit dimineaţă, în jurul orei 5:40. I-au fost acordate îngrijiri medicale. Avea cinci împuşcături în zona abdominală, feţei, umăr. Era stabil din punct de vedere hemodinamic şi respirator. Era conştient. A fost transportat de urgenţă la spital, unde i se acordă în continuare îngrijiri medicale", a declarat, la Realitatea TV, purtătorul de cuvânt Ambulanţa Satu Mare, Mihaela Pop.

Tânărul le-a spus anchetatorilor că l-a recunoscut pe cel care l-a împuşcat şi că ar fi fost atacat fără motiv.

"Poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 că dintr-un autoturism taxi a fost coborâtă o persoană de sex masculin ce prezenta leziuni. La faţa locului au intervenit de urgenţă poliţiştii şi un echipaj al ambulanţei care a acordat sprijin medical victimei. Victima prezenta leziuni la nivelul feţei şi al gâtului, posibil a fi făcute cu o armă neletală. Ulterior, un taximetrist a sesizat poliţiştii despre faptul că a fost deposedat de autoturismul cu care-şi desfăşura activitatea de către 3 bărbaţi necunoscuţi pe care i-a luat în autoturism. În momentul în care au ajuns pe strada Botizului, cei trei, prin ameninţare, i-au cerut taximetristului să părăsească autoturismul. Până în acest moment s-a reuşit identificarea a două din cele trei persoane implicate, respectiv victima şi un agresor de 17 ani", a declarat Camelia Cosma, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.