MENIU

Suspectul în crima șocantă din Prahova, găsit de polițiști după 24 de ore

Un bărbat suspectat de o crimă odioasă în județul Prahova a fost găsit, după 24 de ore. Polițiștii îl dăduseră în urmărire generală. Victima este o tânără de 17 ani din satul Rudari, scrie Realitateadeprahova.

Suspectul în cazul fetei de 17 ani găsită cu gâtul tăiat în localitatea Şotrile a fost descoperit, duminică, în zona locuinţei, ascuns printre tufişuri, informează IPJ Prahova.

"Faţă de numitul Marin Laurenţiu, în vârstă de 21 de ani din Şotrile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracţiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună (...). Persoana căutată a fost găsită în zona locuinţei, pitit printre tufişuri", precizează IPJ Prahova.

În vârstă de 21 de ani, tânărul a mai atacat-o în trecut, înjunghiind-o în luna mai a acestui an, dar autoritățile l-au lăsat atunci în libertate, după ce fata și-a retras plângerea.

Fata a fost găsită sâmbătă fără suflare, cu gâtul tăiat, existând suspiciunea că a fost ucisă cu un topor.

Pentru găsirea suspectului au fost constituite echipe de căutare, împreună cu câini de urmă, la care au fost angrenați și jandarmii, în vederea depistării persoanei bănuite.

Criminalul a fugit de acasă imediat după comiterea crimei. La căutări au participat poliţişti din Câmpina şi Ploieşti, dar şi jandarmi.

Mai multe articole despre:
Prahova criminal Șotrile