MENIU

Surpriză uriașă. Anunț despre Victor Ponta

Victor Ponta

Anul 2018 a adus României câteva modificări legislative controversate, finalul acestui an nu a adus veşti bune nici din zona finanţelor iar de aproape o lună, ca un maxim al războiului de pe scena politică, preşedintele ţării tot schimbă replici acide cu primul ministru. 

2019 ne prinde sub atenta supraveghere a Bruxellesului, unde, ce ironie, ne vom afla la preşedinţia Consiliului UE vreme de şase luni.

Mizele anului următor sunt uriaşe pentru ţara noastră şi pentru o parte din politicienii ei. Unii se pregătesc să dea asaltul final împotriva statului de drept, forţând modificarea unor legi în beneficiul propriu sau al apropiaţilor săi. Alţii fac calcule complicate cu bugetul naţiunii, încercând să ne convingă că o ducem bine chiar dacă realitatea imediată ne arată contrariul.

La 100 de existenţă, statul român trebuie să facă faţă unor provocări externe complicate, evenimente care ne vor modela viitorul pentru următoarea sută de ani. Vor fi conducătorii noştri în stare să se ridice la înălţimea aşteptărilor?

Astrologul Cristina Demetrescu a venit în platoul emisiunii Talk News, moderată de Denise Rifai, și a explicat ce aduce anul 2019 pentru politicieni. Al doilea pe listă, Victor Ponta. "Are o șansă la președinție", a spus astrologul.

"Victor Ponta a dat dovada de intelepciune in momentul in care a stiut sa se retraga. Saturn, planeta-profesor, in 2015, era acolo, cazuta, pe fundul cerului. Saturn a iesit de pe acest fund al cerului exact in sfarsit de 2017, inceput de 2018, cand Ponta a parasit PSD-ul. La momentul acesta este in crestere.

Victor Ponta are pe harta natala Saturn, planeta-profesor, culminanta, ceea ce inseamna pozitie prezidentiala. 

Victor Ponta, cand a candidat la presedintie, a candidat intr-un moment prost. Acum sunt niste schimbari pe ultima suta de metri. Victor Ponta are o sansa. Asta este viata, asa spune astrograma.

Singurul lucru pe care trebuie sa il invete Victor Ponta este sa incerce sa aiba un discurs in care sa nu mai arate cu degetul spre toata lumea. Arata cine esti tu si ce poti sa faci. Eu as schimba discursul, as incerca sa nu mai arat ce este rau in celalalt", a explicat astrologul la Realitatea TV.