MENIU

Surpriza eMAG de Black Friday 2015: "Se adaugă promoții noi în ofertă"

La eMAG, Black Friday 2015 este departe de a se fi terminat. CEO eMAG, Iulian Stanciu, a spus că magazinul pregătește o surpriză de proporții.

"O veste bună, în orele următoare se adaugă promoții noi în oferta de Black Friday eMAG", a spus Stanciu, într-un comunicat remis realitatea.net. Asta înseamnă că în orele următoare, clienții eMAG care vor să prindă reduceri de Black Friday 2015 trebuie să stea cu ochii pe site.

eMAG a avut o dimineață nebună. A început Black Friday 2015 la ora 8:25, iar apoi a luat serios viteză, ajungând ca, în numai 3 ore și jumătate, să vândă, printre altele, 15 de parfumuri, 9000 de pachete de scutece, 24.000 de de telefone mobile, 12.000 de jucării, 4,4 kilograme de aur și 700 de ceasuri smartwatch.

Totodată, în acestă "primă tranșă" de Black Friday 2015, s-au vândut 40 de tone de mâncare pentru animale și mii de scaune de birou și ceasuri de damă. Zilnic, din depozitul eMAG vor pleca, spre clienți, 80 de tiruri de marfă.

eMAG are sute de mii de produse comandate deja, până acum, dar nu se poate spune că nu are concurență de Black Friday 2015. Elefant vinde foarte bune, excelând la capitolele cărți (să nu uităm că Elefant a fost, inițial, un magazin dedicat 100% cărților), ceasuri și genți. Oferta  Elefant poate fi consultată AICI.

evoMAG și ClickShop au și ele campanii în plină desfășurare, ca și Quickmobile sau MarketOnline

realitatea.net îți prezintă o frumoasă listă cu magazine online participante la Black Friday 2015 în shopul special creat de noi pentru acest eveniment. Magazinele sunt împărțite pe categorii, de la Electronice la produse pentru copii și de la cărți și ceasuri la haine. Shopul nostru de Black Friday poate fi consultat AICI.