MENIU

SURPRIZA venită de la METEO. Cum va fi VREMEA la începutul săptămânii viitoare

<p>Se schimbă vremea</p>

Vremea trece de la o extremă la alta în doar câteva zile. Sfârşitul de săptămână a fost cu temperaturi de 33 de grade, peste normalul acestei perioade, însă luni temperaturile scad spre 20-22 şi vom avea precipitaţii cu grindină la munte marți.

Luni, dupa orele amiezii, innorarile se vor accentua in vestul tarii, iar aria ploilor se va extinde treptat. Izolat pot fi si cantitati importante de apa. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar instabilitatea atmosferica se va manifesta seara, pe arii restranse, prin averse, descarcari electrice si izolat grindina. Vantul va avea intensificari la munte si local in celelalte zone.

Temperaturile maxime, in scadere accentuata in extremitatea de vest, se vor incadra intre 18...20 de grade in Banat si Crisana si 33...34 de grade in sudul Munteniei si al Olteniei.

In capitala, vremea se va mentine frumoasa si calda. Cerul va fi variabil. Dimineata, 15-17 grade si la amiaza, in jur de 32 de grade.

Marti, vremea va fi in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari in jumatatea de sud-vest a tarii si la munte, unde local se vor semnala averse si descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate, cu precadere in zonele montane si vor fi conditii de grindina.

Vantul va avea intensificari la munte si in sud-est. Valorile termice diurne vor marca o crestere usoara fata de luni in regiunile vestice, iar in rest vor scadea, mai accentuat in Transilvania, Oltenia si in vestul Munteniei, astfel incat cele maxime se vor incadra in general intre 19 si 29 de grade.

In Capitala, valorile termice vor marca o scadere fata de luni si se vor apropia astfel de cele normale pentru aceasta data. 17-19 grade dimineata si 27-28 de grade la amiaza. Cerul va avea innorari temporare si mai ales dupa-amiaza se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va sufla in general moderat.

Mai multe articole despre:
meteo prognoză meteo