MENIU

Surprinzător! Iată ce inteligență ai în funcție de zodie

SEMNELE care îţi arată că urmează o schimbare în viaţa ta, în funcţie de zodie

Fiecare nativ are inteligenţa sa şi felul său de a percepe lumea înconjurătoare, însă unele semne zodiacale sunt guvernate de o energie extrem de puternică, ce influenţează până şi capacităţile cognitive ale fiecărei persoane în parte.

Două forme de inteligenţă
Poate nu ştiai, însă inteligenţa are două forme: analitică, măsurată de testele IQ şi bazată pe abilităţi cognitive şi perceptivă, bazată pe recunoaşterea şi înţelegerea lumii cu ajutorul emoţiilor şi a simţurilor.

Cele mai inteligente semne zodiacale
Pe primul loc la capitolul gândire analitică este nativul Vărsător deoarece el vede lumea cu alţi ochi şi analizează cu o precizie aproape perfectă. În schimb, pe partea de percepţie, nativul Scorpion este cel mai greu de înşelat. Întotdeauna va simţi imediat ce gândesc oamenii şi care e personalitatea lor în funcţie de gesturi şi de modul în care se poartă.

Semnele de Foc
Semnele de foc precum nativii Berbec, Leu sau Săgetător au o inteligenţă intuitivă. Ei îşi asumă riscuri deoarece se bazează foarte mult pe ceea ce simt şi au încredere în propria intuiţie. Atunci când vor să facă un lucru, nu se gândesc de două ori şi de obicei fac alegeri bune în viaţă.

Semnele de Pământ
Zodiile de pământ precum nativii Taur, Fecioară sau Capricorn au o inteligenţă practică, care îi ajută în diferite situaţii. Spre exemplu, atunci când au nevoie de o soluţie, se gândesc întotdeauna la calea cel mai uşor de pus în practică şi care poate fi la îndemâna tuturor. Pentru ei, binele comun e întotdeauna mai presus faţă de binele propriu.

Semnele de Aer
Nativii Gemeni, Balanţă şi Vărsător dispun de o inteligenţă analitică şi de aceea sunt foarte buni lideri. Ei preferă ideile în locul emoţiilor şi le place enorm să socializeze şi să îşi facă prieteni. Cu ajutorul inteligenţei lor şi a felului lor de a fi, semnele de aer reuşesc cu uşurinţă să îşi atragă partenerii.

Semnele de Apă
Zodiile de apă precum nativii Rac, Scorpion şi Peşti au o inteligenţă perceptivă, axată pe emoţii şi pe simţuri. Ei înţeleg cel mai bine stările oamenilor şi ştiu să empatizeze. În atrologia chinezească, apa este asociată cu inteligenţa. Semnele de apă sunt conectate la tot ce îi înconjoară şi comunică foarte bine şi cu animalele.

Mai multe articole despre:
zodie inteligenţă zodii conectate