MENIU

Super-Luna plină din 4 noiembrie aduce schimbări majore în horoscop

Luna plina de pe 4 noiembrie este o lună plina puternică din punct de vedere energetic, spun astrologii.

Luna plina de pe 4 noiembrie este o lună plina puternică din punct de vedere energetic. De azi vor fi numeroase oportunități pentru a ne rotunji veniturile, pentru a străluci pe plan profesional, pentru a aduce dragostea în viețile noastre.

Nu trebuie să trecem cu vedere luna plină cu care luna noiembrie 2017 debutează fulminant. Super-Luna plină de pe 4 noiembrie este o luna plină puternică din punct de vedere energetic și ne va influența viețile în perioada următoare de timp, mai ales că efectele ei vor fi potențate și de planeta Jupiter poziționată în zodia Scorpionului. Luna plină de pe 4 noiembrie 2017 se va află la 11 grade în semnul Taurului.

Chiar dacă Luna plină este un eveniment astrologic în șine care amplifică emoții, predispune spre accidente, incidente sau mici neînțelegeri care pot degenera în conflicte, această luna plină este diferită.

Avem alături de noi protecția lui Jupiter. Este resimțita și influența lui Neptun, dar într-un mod benefic. Instinctele ne funcționează precum o busolă călăuzitoare, iar intuiția va fi cea care ne va arată calea atunci când sensibilitatea și emoțiile vor pune stăpânire pe noi, potrivit garbo.ro. Trebuie doar să facem pașii practici și necesari pe drumul pe care îl simțim a fi al nostru, chiar dacă acest lucru presupune să ne învingem anumite frici și temeri.

Profitând de energia constructivă a lunii pline de pe 4 noiembrie 2017, vom putea culege rezultate concrete, tangibile, destul de curând. Cei care vor profita cel mai mult de prosperitatea adusă de luna plină de pe 4 noiembrie 2017 sunt semnele de pământ, cu precădere Taurul, care trebuie să se mobilizeze și să își urmeze calea către succes.

Este pentru prima oară în ultima perioadă de timp când Taurul simte că lumea este PENTRU, și nu ÎMPOTRIVA lui. Este adevărat că toate planetele și aspectele astrale sunt de partea să și îl ajută că aibă parte fix de ceea ce are nevoie, dar muncă și ambiția specifică sunt cele care își vor spune ultimul cuvânt.

Odată cu luna plină de pe 4 noiembrie 2017, vor fi numeroase oportunități pentru a ne rotunji veniturile, pentru a străluci pe plan profesional, pentru a aduce dragostea în viețile noastre. O lună plină într-un semn de pământ precum Taurul este perfect echivalentă cu abundență. ABUNDENȚĂ în toate formele ei...

Mai multe articole despre:
horoscop luna plină