MENIU

Super Luna. Necazurile se țin lanț de zodii. Horoscopul întunericului

Super Luna. Necazurile se țin lanț de zodii. Horoscopul întunericului

În noaptea de 20 spre 21 ianuarie, Super Luna își va face apariția, deci vom avea de-a face cu o eclipsă totală de lună. Aceasta va dura o oră și 2 minute, iar eclipsa parțială va avea o durată de trei ore și 17 minute.

Zodiile vor fi afectate în mare măsură de acest fenomen astral. Unele dintre cuplurile stabile se vor destrăma, iar nativele vor trece prin schimbări temperamentale accentuate.

Iată ce se întâmplă cu fiecare zodie pe data de 21 ianuarie:

Berbec

Femeile Berbec încep să fie recalcitrante, să se agite din toate nimicurile și să exagereze orice lucru minor care li se întâmplă. Sfatul astrelor este să se relaxeze cât de mult pot, pentru a se detașa de ceea ce se întâmplă în viața lor la momentul actual.

Taur

Nativele acestei zodii nu vor suferi mari schimbări comportamentale, deoarece știu cum să-și mențină calmul și echilibrul în orice circumstanță. Super Luna le aduce puțin mai multă oboseală, dar nimic mai mult.

Gemeni

Nativele Gemeni dau semne că nu mai suportă absolut nimic din ce face partenerul, motiv pentru care se ajunge la certuri foarte grave, în care reproșurile și cuvintele grele își spun cuvântul. Partea bună este că această perioadă trece repede și lucrurile revin la normal.

Citește continuarea pe divahair.ro.



Mai multe articole despre:
superluna