MENIU

Suc pentru curățarea intestinelor de toxine

Sanatatea intestinelor este extrem de importanta pentru sanatatea intregului sistem imunitar. In corpul nostru exista 11 metri de intestine, de la care pot pleca o serie de boli. Alimentatia este extrem de importanta, caci de ea depinde sanatatea sistemului digestiv.

De la intestine pot porni infectii respiratorii agravante, iar polipii intestinali sunt de asemenea o problema de luat in seama. Daca nu sunt indepartati chirurgical, polipii se pot cauceriza, avertizeaza medicii.

Intestinul subtire are, in general, 9 metri lungime si este segmentul cuprins intre stomac si colon. Cand vilozitatile intestinului subtire prind hrana, ele o transforma in globule rosii, asadar, acest intestin are un rol esential in buna functionare a organismului.

Intestinul subtire trebuie sa aiba un pH alcalin
Intestinul trebuie sa aiba un pH alcalin pentru a se putea produce globulele rosii, insa tot mai multa lume se indeparteaza de alimentele alcaline si prefera bauturile carbogazoase, sosurile picante si ieftine din comert, mancarea de tip fast-food, prajelile, grasimile, zaharul etc.

Vezi cum prepari SUCUL pe Revista Teo

Mai multe articole despre:
null