MENIU

Subiecte BIOLOGIE BAC 2016. Ultima zi de foc pentru absolvenţii de clasa a XII-a

Subiecte BIOLOGIE BAC 2016. Absolvenţii de clasa a XII-a susţin vineri, 8 iulie, ultima probă a examenului de Bacalaureat. Este vorba despre proba la alegere a profilului: Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică şi argumentare, Sociologie sau Psihologie .

UPDATE. Ultima probă a examenului de Bacalaureat a început. În jurul orei 12, veţi putea accesa în acest articol subiecte la BIOLOGIE - ANATOMIE Bac 2016. Baremul va fi publicat în jurul orei 15.00.

Aşa cum v-am obişnuit deja, pe site-ul nostru, www.realitatea.net, vom publica, în timp real, SUBIECTE şi BAREM pentru probele la alegere în funcţie de profilul liceal absolvit - geografie, chimie, fizică, biologie, informatică, filosofie, logică, psihologie, sociologie şi economie.

În jurul orei 15:00, subiectele şi baremul vor fi publicate şi pe site-ul subiecte.edu.ro.

Subiecte BIOLOGIE BAC 2016. Examenul începe vineri, 8 iulie, la ora 09:00 şi durează trei ore. Elevii care au ales să susţină proba de biologie pot afla, accesând site-ul Realitatea.net subiectele la BIOLOGIE, în jurul orei 12.00. De asemenea, baremul de corectare la BAC BIOLOGIE 2016 va fi publicat pe Realitatea.net, precum şi pe EDU.RO, în jurul orei 15.00.

Subiecte BIOLOGIE BAC 2016. Ca şi la probele anterioare, candidaţii trebuie să fie prezenţi la centrele de evaluare încă de la ora 07:30, accesul în sălile de examn fiind permis doar până la ora 08:30. Ei trebuie să aibă asupra lor actul de identitate; în schimb, le este interzis să ia cu ei în sală orice fel de material informativ - manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc -, telefoane mobile sau orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

Subiecte BIOLOGIE BAC 2016. Trei ore au la dispoziţie absolvenţii de clasa a XII-a pentru a-şi demonstra cunoştinţele de BIOLOGIE. Timpul este calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. Candidaţii trebuie să scrie doar cu cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru.

BAREM Biologie BAC 2016. Verifică dacă ai rezolvat corect subiectele la Biologie

Subiecte BIOLOGIE BAC 2016. În timpul probei de BIOLOGIE BAC 2016, elevii nu au voie sa vorbeasca intre ei sau cu exteriorul si nici sa schimbe intre ei foi de lucrare, ciorne, notite sau orice alte materiale care pot fi folosite la rezolvarea subeictelor. Cei care încalcă regulile sunt eliminati din examen, indiferent daca au copiat sau au incercat sa copieze. Mai mult, ei nu mai pot sa participe la probele urmatoare din BAC, in sesiunile urmatoare nu le vor fi recunoscute notele obtinute la probele sustinute inainte de eliminare - nici la probele de evaluare a competentelor lingvistice si digitale -, şi mai au dreptul sa participe la urmatoarele 2 sesiuni ale Bacalauratului.

Subiecte BIOLOGIE BAC 2016. Anul acesta este pentru prima dată când lucrările de la probele scrise ale examenului de Bacalaureat vor fi corectate în alt judeţ decât cel în care au fost scrise. Fiecare lucrare este notata de cate doi profesori. La corectare, daca diferenta dintre notele date de cei doi evaluatori este mai mica de 0,50 puncte, nota finala este media aritmetica cu doua zecimale a celor 2 note, fara rotunjire. Daca diferenta dintre note este mai mare de 0,50 puncte, presedintele comisiei repartizeaza lucrarea unui al treilea profesor evaluator, care in prezenta profesorilor evaluatori initiali stabileste nota finala.

Subiecte BAC Biologie 2016. Model subiecte la Biologie Bacalaureat 2016

Subiecte BIOLOGIE BAC 2016. Afişarea primelor rezultate la BACALAUREAT 2016 va avea loc pe 12 iulie (până la ora 16.00). În aceeaşi zi vor putea fi depuse şi contestaţiile, în intervalul orar 16:00-20:00. Rezultatele finale la BACALAUREAT 2016 vor fi făcute publice în data de 16 iulie.

Subiecte BIOLOGIE BAC 2016. În total, în ţară există 473 de centre de examen organizate. Anul acesta s-au înscris peste 137.300 de candidaţi din toate promoţiile.