MENIU

Strategia NEBUNĂ a Sony pentru a-i învinge pe HACKERI

Cei de la Sony au pornit aparent o campanie prin care vor să facă aproape imposibilă descărcarea filmelor care au fost furate recent de pe serverele companiei.

Continuăm puțin seria paralelor dintre situația actuală a celor de la Sony și universul Star Wars menționând că, la fel ca stația spațială ”Death Star” din primul film Star Wars, și cei de la Sony au lăsat un punct slab în linia lor de apărare împotriva atacurilor externe. Dar în timp ce în film slăbiciunea era reprezentată de un orificiu de evacuare, în cazul lui Sony aceasta era reprezentată de un fișier denumit ”Passwords”. Ce corporație își permite să țină parolele într-un folder denumit ”passwords”? Aparent răspunsul corect este Sony, iar ultimul atac împotriva lor este dovada a cât de gravă poate fi ignorarea securității online.

Legat de ultimul atac, cel mai mult s-a vorbit despre faptul că au fost furate un număr de filme foarte importante ale celor de la Sony. Unele dintre acestea au fost lansate deja, cum ar fi ”Fury”, dar mare parte din ele nici nu au apărut încă la cinema. Toate sunt chiar acum disponibile pe diferite site-uri. Dar cei de la Sony nu stau degeaba. Dacă este să ne luăm după site-ul Re/code,  compania se folosește de ...

Vezi ce face Sony pentru a opri răspândirea informațiilor





Mai multe articole despre:
Sony Star Wars