MENIU

StilPropriu.ro Ce produse sa folosesti pentru un ten sanatos si pentru ingrijirea corecta a parului

StilPropriu.ro are o oferta diversificata de produse de ingrijire naturale.

StilPropriu.ro – Lista tuturor produselor cosmetice naturale disponibile la oferta poate fi consultata AICI.

Am ales 5 produse naturale necesare pentru ingrijirea personala care nu ar trebui sa va lipseasca. Este foarte important sa fiti atenti la ceea ce contin produsele voastre de ingrijire deoarece calitatea acestora se regaseste direct in sanatatea voastra.

StilPropriu.ro – Sampon cu Biotina Wonder Hair

Cu siguranta ati auzit despre puterea de regenerare si derevitalizare a samponului de cal. Cu samponul cu biotina Wonder Hair veti avea par mai puternic, stralucitor si moale. Acest sampon este recomandat impotriva caderii parului, are proprietati benefice datorita constinutului de vitamina b7 si uleiului de macese. Mai multe detalii si pretul le gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Pranarom Citronnel Plus

Acesta este un produs de calitate, conceput pentru femei exigente care au grija de imaginea lor si doresc cele mai bune cosmetice pentru a-si pune in evidenta frumusetea. Produsele Pranarom sunt foarte cautate si 100% naturale, iar pretul lor poate fi gasit AICI.

StilPropriu.ro – Lapte de corp Himalayan cu fructe Goji

Laptele de corp Himalayan este natural si eficient din agricultura ecologica. El a fost produs din extract de Goji Berry, cunoscutpentru numeroasele sale proprietati benefice pentru piele. Pretul sau poate fi gasit AICI.

StilPropriu.ro – Fiole reparatoare din venin de meduza

Setul de fiole reparatoare din venin de meduza contine 5  produse formulate pe baza complexului DBS. Fiolele contin un set de ingrediente marine, precum esenta de meduza care e bogata in fibrilina pentru a imbunatati arhitectura faciala. Mai multe informatii gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Crema extract melc

Ultima oferta pe care v-o prezentam este o crema 100% naturala din extract de melc. Cercetarile stiintifice au demonstrat cat de repede pielea si cochilia de meci se regenereaza dupa ce a suferit o lovitura. Toate aceste proprietati regeneratoare sunt concentrate in crema extract de mecl care contine si aloe vera. Oferta pentru aceasta crema o gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
îngrijire stilpropriu