MENIU

StilPropriu.ro – 5 feluri in care iti poti organiza periile si trusa de machiaj

StilPropriu.ro vine cu 5 sfaturi foarte utile in care iti poti organiza mai bine si mai curat trusa de machiaj.

StilPropriu.ro – Mai multe produse de machiaj dar si truse si perii gasiti AICI.

StilPropriu.ro este un magazin online dezvoltat de realitatea.net care are o multime de oferte diverse. Pentru astazi va prezentam doar 5 idei de organizare a trusei de machiaj.

StilPropriu.ro – Organizator de machiaj Fashion

Prima trusa de tip organizator pentru produsele de machiaj este una foarte simpla si foarte ieftina. Are disponibile 16 compartimente si va face machiajul mult mai usor deoarece veti avea intotdeauna la indemana rujurile, creioanele de ochi, lacul de unghii, creioanele de contur potrivite. Pretul sau il gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Organizator de machiaje Prisma

Tot un organizator foarte ieftin este si cel de la Prisma si la fel de util.  Cu acest organizator veti avea in ordine pensulele, rimelul, creioanele de ochi si toate celelalte lucruri de care aveti nevoie. Organizatorul este fabricat din acrilic si oferta pentru el o gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Organizator de machiaj Glam Organizer

Trecem la un organizator ceva mai complex si mai costisitor, insa care se regaseste la reducere in ofertele StilPropriu.ro. Organizatorul Glam face parte din gama Home Nail Salon si foloseste un sistem 360 de grade, tava detasabila si compartimente rotative pentru machiaj si produse de frumusete. Este foarte usor de asamblat si are un design transpartent. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Cutie din metal Vintage Cosmetic

Cea mai simpla metoda de aranjare a cosmeticelor de care aveti nevoie este intr-o cutie banala, insa noi va oferim una cu design Vintage pentru a da o nota mai interesanta. Cutia se potriveste cu usurinta in orice decor si sunt disponibile si alte modele. Mai multe detalii gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Trusa de calatorie cu carlig pentru agatat

Ultima idee pe care v-o oferim este aceea pentru o trusa de calatorie care este foarte utila. Aceasta trusae e te tip borseta de toaleta, este foarte practica, comoda si va puteti pastra si organiza produsele de igiena si cosmetica in siguranta. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
machiaj stilpropriu