MENIU

StilPropriu.ro – 5 accesorii pe care sa le porti vara asta

StilPropriu.ro iti propune sa ai o vara cat mai frumoasa, relaxanta si in care sa fii la moda.

StilPropriu.ro va propune astazi 5 accesorii si bijuterii potrivite pentru aceasta vara. Am ales dintr-o gama larga de produse a magazinului StilPropriu.ro pe care o puteti accesa si voi la URMATORUL LINK.

StilPropriu.ro – Ceas Dama Seiko

Prima oferta pe care v-o prezentam si v-o recomandam de la StilPropriu.ro este pentru un ceas de lux de la seiko. Acest model prezinta garantie de la fabricant, este pentru femei, are culoarea alba fiind fabricat din otel. Inchietoarea este de tip carte. Toate detaliile dar si pretul le gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Geanta Michael Kors

In aceasta vara va recomandam sa fiti la moda si sa investiti in dumneavoastra si in accesorii de calitate si de marca. Asa cum este si cazul acestei genti de dama Michael Kors. In aceasta vara se poarta gentile mari, aceasta geanta are 34x25x11cm si este de culoare bleumarin. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Ochelari de soare Rayban

Asa cum v-ati obisnuit deja, noi va recomandam doar cele mai bune produse si accesorii pe care sa le utilizati in aceasta vara. Printre acestea am inclus si o pereche de ochelari de la Rayban, un bran de cea mai buna calitate in materie. Ochelarii au o nuanta galbuie, in aceasta vara se poarta modelele cat mai stridente si cu culori puternice. Mai multe detalii gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Colier D&G

Pentru ca cel mai probabil veti purta multe tricouri sau top-uri cu guler larg, va propunem pentru aceasta vara si un colier cu margele din poliuretan, colorate in alb rosu si albastru. Acest accesoriu va da o nota aparte intregii tinute si un aer interesant. Oferta pentru margele o gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Inel placa cu Rodiu cu Zirconii Love Huggot

Ultima oferta pe care v-o prezentam este pentru un inel superb cu Rodiu si cu Zirconii marca Love Huggot. Oferta pentru acest inel este una foarte avantajoasa si o puteti consulta AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
accesorii stilpropriu