MENIU

StilPropriu.ro – 5 accesorii obligatoriu de luat in masina cand pleci la drum lung

StilPropriu.ro vine cu cateva idei pentru dotarea masinii chiar inainte de plecarea la un drum mai lung.

StilPropriu.ro – Toate ofertele de accesorii pentru masini pot fi consultate AICI.

StilPropriu.ro are o multime de oferte si idei de care ai nevoie. Pentru astazi ti-am pregatit 5 sugestii pentru dotarea masinii inainte de plecarea in vacanta. Iata ce ne-am gandit noi ca nu trebuie sa iti lipseasca si cat costa sa le achizitionezi:

StilPropriu.ro – GPS cu harti gratuite Garmin

Prima oferta pe care ti-o prezentam este pentru un GPS foarte performant cu harti gratuite de la Garmin. Acest GPS acopera cu hartile sale 15 tari, este un navigator foarte precis si usor de utilizat. Toate detaliile si oferta la care se gaseste acum pot fi consultate AICI.

StilPropriu.ro – Kit Hand Free

Kit-ul pentru ‘maini libere’ in timp ce conduceti esteo necesitate foarte importanta. Acest model de kit de la Parrot se potriveste cu orice telefon si este si un dispozitiv foarte elegant, cu un design inedit, nu doar foarte folositor. Unde mai pui si faptul ca pretul sau este unul excelent. Convinge-te si tu, afla oferta la URMATORUL LINK.

StilPropriu.ro – Difuzoare Sony

Daca nu ai deja un set de difuzoare serioase, e timpul sa iti montezi pentru ca drumul spre vacanta e intotdeauna destul de lung si putina muzica face totul sa para mult mai placut. Puterea maxima a boxelor este de 1.000W, putere nominala de 300W, incinta de boxa etansa pentru 30cm pentru subwoofer, sorround cu stabilizarea cursei. Toate detaliile le gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Incarcator pentru automobil Ewent

Un alt accesoriu foarte important este incarcatorul Ewent care te poate ajuta sa incarci doua telefoane simulta cu adaptorul sau pentru USB. E esential sa ai asa ceva in masina atunci cand pleci la drum lung pentru a nu ramane fara acumulator la gadgeturile care te inconjoara. Pretul sau este AICI.

StilPropriu.ro – Suport de telefon mobil pentru masini Catch & Go

Suportul pentru telefonul mobil poate fi pozitionat cu usurinta pe orificiul de aer si este potrivit pentru telefoane mobile de pana la 6 inch. Spatiul este reglabil intre 5.5 si 8.6 cm. Suportul e fabricat din plastic, metal si cauciuc rezistent. Oferta o gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
stilpropriu