MENIU

Stelian Tănase: Reglare de conturi în stil mafiot, la PSD

Stelian Tanase la Talk News

Reglare de conturi în stil mafiot! Așa caraterizează Stelian Tănase remanierea guvernamentală. Politologul a analizat principalii actori ai ședinței de luni a PSD. Invitat în cadrul emisiunii Talknews, acesta a dezvăluit culisele schimbărilor din Guvern.

"Am asistat la o epurare, la o reglare într-un clan mafiot. Şeful suprem, Naşul a lichidat politic sau aşa îşi imaginează el, niciunul nu pleacă din politică dintre cei pe care i-a eliminat, pentru a-şi păstra supremaţia. Dragnea a fost cu spatele la perete şi obligat dupa valul de disidenţe să-i lichideze. I-a trebuit două şedinţe", a spus politologul la Realitatea TV.

Stelian Tănase i-a analizat și pe trei dintre actorii secundari ai spectacolului din PSD.

"Incredibil declin în PSD. Fifor era rezonabil deşi era filolog, dar l-a costat licitaţia cu corvetele. Că e Olguţa la Transporturi sau că e vicepremier, sau la dezvoltare nu are importanţă. Face parte din aceeaşi bandă cu boticul în bugetul robinetului public".

Politologul crede că România va respecta recomandările din ultimul raport MCV, iar asta ar putea însemna arestarea lui Liviu Dragnea.

Mai multe articole despre:
Stelian Tănase