MENIU

Stelian Tănase: Nu doresc să fiu groparul TVR

Stelian Tănase: Nu doresc să fiu groparul TVR

Stelian Tănase, preşedintele-director general al SRTv, a declarat miercuri că Televiziunea Română este o victimă colaterală în această situaţie de dezbinare politică, precizând că nu doreşte să fie "groparul TVR", însă lipsa sprijinului politic a dus în neant proiectul său de reformă a instituţiei.

Stelian Tănase este audiat, miercuri, în Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor, în contextul în care afirmaţiile recente ale acestuia "au ridicat anumite semne de întrebare asupra a ceea ce se întâmplă în instituţia pe care o conduce", după cum a declarat la începutul audierilor Gigel Ştirbu, preşedintele Comisiei.

Tănase a spus că a început să vorbească public despre situaţia în care se află TVR, care, potrivit acestuia, are o datorie de 150 de milioane de euro, nu pentru a da dovadă de curaj, ci pentru a prezenta parcursul critic al televiziunii publice, ale cărei probleme au mai multe cauze, între care şi actuala lege de funcţionare a instituţiei.

Însă, Stelian Tănase a mai spus că problemele TVR se acutizează din cauza statutului său de televiziune publică, aflată înainte de campania electorală.

Mai multe articole despre:
TVR Stelian Tănase TV Televiziunea Română