MENIU

Ştefan Stan, distrus de durere. A murit! "Sper ca vinovatul să plătească pentru asta"

Poliţistul care a fost accidentat de şoferul turc Atash Abdullah, în noaptea de duminică, 2 august, a decedat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. Poliţistul urma să fie transportat pentru tratament de specialitate la o clinică din Israel, atunci când starea sa de sănătate ar fi permis acest lucru. Soferul turc va fi acuzat de omor calificat şi riscă pedeapsa cu închisoare pe viaţă.

Ştefan Stan era bun prieten cu poliţistul decedat.

"Nu-mi vine să cred că a murit. Era un om extraordinar, ne cunoșteam de mai bine de șapte ani. El este omul care, înainte de a deveni eu cunoscut, m-a susținut enorm. Venea la karaoke să mă asculte, mă încuraja de fiecare dată când îmi pierdeam speranța. Îmi amintesc că, în acea vreme, deseori, noaptea, stăteam cu el când era la muncă. Opream și vorbeam ore în șir în timp ce el își făcea treaba.

Cred că era polițistul cu cel mai mare fler pe care l-am văzut vreodată. Din zece mașini pe care le oprea, patru erau cu șoferi băuți. Îiu simțea de la distanță pe șoferii care au băut. El era unul din oamenii aceia care făceau diferența, oameni care ar putea schimba sistemul, un om extrem de dcorect. Nu îmi vine să cred că s-a dus... Sper ca vinovatul să plătească pentru asta. Nu am dorit niciodată răul unui om, dar ăla care l-a lovit, beat fiind, nu pot să spun ce merită...", a spus Ştefan Stan pentru spynews.ro.

Poliţistul Gheorghe Ionescu va fi înmormântat, duminică, la Cimitirul Ghencea Militar, cu onoruri militare, iar soţia sa va primi un ajutor de 20.000 de euro.