MENIU

Spune-ne ce ten ai, ca să-ți spunem ce mască să folosești

Dacă vrei să ai un ten frumos şi sănătos, este esenţial să foloseşti o mască o dată pe săptămână. Iată câteva tratamente pe care le poţi prepara la tine acasă.

Banane, pentru tenul uscat

Dacă vrei o mască hidratantă, amestecă două banane cu o lingură de miere şi cu o jumătate de pahar de iaurt. Aplică mixtura pe faţă pentru 20 de minute, apoi îndepărteaz-o cu apă călduţă. Masca se foloseşte o dată pe săptămână, după care se aplică o cremă hidratantă.

Drojdie, pentru tenul gras

Tenul gras poate fi îngrijit cu o mască preparată din două linguri de tărâţe, o linguriţă de drojdie, o linguriţă de suc de lămâie şi din o lingură de apă. Masează-ţi faţa cu această pastă, în special în zona nasului şi a bărbiei, şi evită zona ochilor. Las-o 10 minute să acţioneze, după care îndepărtează cu apă călduţă. La final, foloseşte crema de faţă obişnuită.

Morcov, pentru tenul mixt

Trece prin răzătoarea mică un morcov, adaugă o lingură de smântână dulce şi amestecă până obţii o compoziţie omogenă. Aplică masca pe faţă, gât şi pe decolteu şi las-o să acţioneze timp de 15-20 de minute. Îndepărtează cu apă călduţă, după care aplică pe faţă crema obişnuită.

Afla continuarea pe clicksanatate.ro

Mai multe articole despre:
ten banane masca morcov