MENIU

Sprijin colegial în adevăratul sens al cuvântului. Isprava a doi adolescenți a stârnit hohote de râs

Doi adolescenți de 18 ani din Statele Unite, colegi la East Texas Baptist University, au devenit vedete pe Internet, după o întămplare hilară din timpul orei de istorie pe care aceștia o frecventau împreună.

Benjamin „Luke” Dyas și Shemar Gyce au fost surprinși de un coleg care le-a făcut o fotografie cu telefonul, dormind cu capul pe pupitre.

Dacă acest lucru s-a mai întâmplat și altora, ceea ce atrage atenția este poziția pe care cei doi au luat-o: capul unuia dintre ei se sprijinea pe capul celuilalt. Imaginile au devenit virale și au iscat tot felul de comentarii.

În apărarea sa, Luke a ținut menționeze: „Nu spun că dorm mereu în timpul cursurilor, dar cel de istorie este din cale afară de plictisitor. Iar în acea zi, mă simțeam extenuat.”

Shemar a relatat ceva similar: „Eram foarte obosit, iar mie nu-mi place istoria, așa că... am făcut-o.”

Întrebați dacă cei doi sunt prieteni atât de buni încât și-au permis o asemenea abordare a problemei, cei doi au spus că doar se știu din vedere, iar sincronizarea a fost întâmplătoare.

Luke a povestit că „nu cred că m-a rugat să-l las să se odihnească pe capul meu. Pur și simplu, l-am simțit și știam ce face, așa că nu mi-a păsat.”