MENIU

Spectacol! GAROU a cucerit Romania si a fost cucerit de romani!

“Nu inteleg de ce nu am venit la Bucuresti pana acum! Sunteti minunati! M-ati facut atat de fericit!”, a spus GAROU, considerat ani la rand cel mai iubit cantaret canadian in fata spectatorilor prezenti la Sala Palatului sa-l vada live si sa-l asculte cantand cele mai iubite piese ale sale. Artistul s-a simtit foarte bine pe scena Salii Palatului si a oferit mai bine de doua ore de spectacol live savuros celor prezenti in public. 

Printre hiturile sale si piese celebre pe care le-a interpretat pe acorduri de “Rhythm and Blues” alaturi de o trupa de muzicieni valorosi, Garou a ridicat sala in picioare, a glumit, a ras in hohote si a fost cucerit de emotiile doamnelor si domnisoarelor din fata lui. Garou a hotarat sa se abandoneze publicului de la Sala Palatului, a coborat printre oameni, a invitat o doamna la dans, si-a scos telefonul mobil si i-a provocat pe cei de langa el din public sa faca un “selfie” impreuna. Piesele romantice printre care hitul sau din “Notre Dame de Paris”, Belle, au starnit si lacrimi printre cei prezenti, Garou primind la sfarsit din partea unor fani trandafiri rosii, rasplatiti la randul lor cu un sarut din partea artistului.

Artistul aflat pentru prima data in Romania a fost fascinat de publicul numeros venit la Sala Palatului la invitatia VreauBilet, de echipa de romani cu care a lucrat, de reactiile calde si entuziaste pe care piesele si interpretarea lor le-au starnit si a promis ca aceasta prima vizita in Bucuresti nu va fi ultima.

''Cand inviti un artist pentru prima oara intr-un concert, nu stii la ce sa te astepti din partea lui, indiferent cate video-uri vezi despre el pe Youtube. Asa ca, am venit si mi-am facut treaba cum am stiut eu mai bine si am asteptat asta si din partea publicului. I-am invitat sa-mi arate ce au ei mai bun si cum se pot distra. ''Bring it on!'' a fost atitudinea mea fata de ei. Au fost senzationali. Sunt sigur ca o sa ne mai vedem in curand...poate chiar la anul'', a marturisit Garou organizatorilor din echipa VreauBilet dupa concert. Concertul eveniment bilingv “Rhythm and Blues” pe care GAROU l-a adus la Sala Palatului este unul din concertele cu care a cucerit milioane de spectatori in intreaga lume.

Organizatorii VreauBilet pregatesc pentru publicul din Romania si alte spectacole de grandoare si calitate internationala ce se anunta a fi sold-out: Pablo Alboran, Beth Hart si Ray Wilson.

Mai multe articole despre:
Sala Palatului Paşte Garou