MENIU

Specialiștii au decis: Google a făcut CEL MAI BUN TELEFON! Iată cum au comentat

Google Nexus 6 a ieșit oficial pe piață, iar primele review-uri ale mult așteptatului dispozitiv nu au întârziat să apară. Să vedem ce au avut de spus redactorii presei tech despre noul phablet.

Cu mult timp înainte, se credea că seria Nexus nu va mai continua. Existau numeroase știri care spuneau că un nou dispozitiv nu va mai fi lansat, seria de succes urmând  fi abandonată pentru programulAndroid Silver. Dar iată-ne astăzi nu cu unul, ci două noi device-uri Nexus pe piață: un telefon și o tabletă. În articolul acesta ne vom concentra asupra telefonului.

După HTC, Samsung și LG a venit rândul celor de la Motorola să fie aleși în sfârșit drept colaboratori ai Google în crearea noului telefon. Ca de obicei, ei și-au implementat propriul design, iar Nexus 6 este un telefon extrem de atrăgător din acest punct de vedere. Cu toate acestea, mulți au impresia că seria Nexus, așa cum o știau înainte, a murit. Astfel, Google a înlăturat complet unele dintre principalele caracteristici ale acestor dispozitive.

Află totul despre Nexus 6 de la Playtech

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
google smartphone Android Nexus 6