MENIU

Sorin Oprescu împarte celula cu Sile Cămătaru

  

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, imparte celula de la arestul Politiei Capitalei cu interlopul Sile Camataru si teroristul Mohammad Munaf, condamnat in cazul rapirii celor trei jurnalisti romani.

Sile Camataru se afla in arestul central in aceeasi celula cu Sorin Oprescu si teroristul Mohammad Munaf, condamnat la zece ani de inchisoare in cazul rapirii jurnalistilor in Irak.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost retinut de procurorii DNA sambata noaptea, iar duminica noaptea, cu putin inainte de miezul noptii, magistratii Tribunalului Bucuresti au emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele edilului, care a fost dus in arestul Politiei Capitalei. Decizia nu este definitiva si a fost contestata de Sorin Oprescu la Curtea de Apel Bucuresti.

Potrivit anchetatorilor, primarul general al Capitalei ar fi primit, sambata seara, de la seful unei institutii din subordine, 25.000 de euro, bani ce proveneau de la patru denuntatori.

Mohammad Munaf, condamnat definitiv, in 2008, la zece ani de inchisoare in dosarul rapirii celor trei jurnalisti romani in Irak (Marie Jeanne Ion, Ovidiu Ohanesian si Sorin Miscoci), a fost adus, pe 27 august, in Romania, si plasat in arest.