MENIU

Sorin Avram, în Cotidianul.ro: Presa, complicele antiromânului Gigi Becali

Gigi Becali

Sorin Avram a scris un text dur la adresa lui Gigi Becali, pentru Cotidianul.ro.

Sub titlul "Presa, complicele antiromânului Gigi Becali", patronul FCSB este acuzat că a distrus un brand.

"Eşti unul dintre cei mai mari ipocriţi români în viaţă. Te dai credincios, dar nu crezi în nimic. Crezi numai în tine. Şi în banii tăi. De aceea te-ai făcut de toate.

Eşti un mare mincinos. Astăzi spui că detenţia te-a trimis să stai pe coji de nucă la colţul smereniei, iar mâine te ridici ţanţoş de-acolo şi te-arunci în faţa refelectoarelor, sperând că vei lua toată strălcuirea acestora, aşa cum ai luat toate pământurile din jurul Bucureştilor ca să te îmbogăţeşti. Dacă ţi-ar fi crescut nasul la fiecare minciună pe care ai spus-o, lumea nu ţi-ar fi ştiut chipul, pentru că-n milioanele tale de intervenţii televizate ţi-ar fi intrat doar vârful nasului.

Eşti un mare cameleon. Astăzi pupi mâna puternicului zilei, iar mâine iei culoarea făpturii care muşcă mâna celui care l-a hrănit şi cu care a băut târziu în noapte, după o partidă de fotbal, în faţă cu camerele de luat veder. Pentru că trebuie să ştie toată lumea cu cine te baţi tu pe burtă.

............................................

Ani de zile, presa din România, băgându-l mereu în seamă pe Gigi Becali şi admiţându-i, râzând, toate netrebniciile, a fost complice la distrugerea unui brand, a unor destine fotbalistice şi a viselor a milioane de suporteri.

Presa română are datoria să-l abandoneze pe antiromânul Gigi Becali, acest fanfaron îngâmfat. Definitiv".

Mai multe articole despre:
Cotidianul.ro sorin avram