MENIU

Sony Xperia Z4 Tablet. Cea mai subţire şi mai uşoară tableta din lume

Sony a lansat la Mobile World Congress de la Barcelona Xperia Z4 Tablet, model cu care vrea sa concureze iPad Air 2. La cum arata si ce dotari ofera, noi zicem ca are sanse mari sa faca o figura frumoasa in piata. Decisiv va fi cu siguranta pretul alaturi, bineinteles, de modul in care va fi promovata.

Sony a promovat Xperia Z4 Tablet drept cea mai subtire si cea mai usoara tableta din lume (393 grame) cu ecran de 10,1 inchi qHD (2560 x 1600 pixeli). Gadgetul are o carcasa de numai 6,1 mm grosime si promite pana la 17 ore de redare video!

 Tableta ruleaza procesorul Snapdragon 810 pe 64 biţi (procesor octa-core), are un spatiu de stocare de 32 GB si doua camere foto de 5,1 MP (optimizata pentru selfie) respectiv 8 MP. Xperia Z4 Tablet are si o pereche de difuzoare puternice, instalate frontal pentru o experienţă surround.

 În plus, la conectarea unei perechi de căşti tableta detectează tipul şi stilul acestora şi adaptează automat setările pentru un sunet optim. Tableta este rezistenta la apă şi praf.

 Detalii despre cum poate fi transformata tableta in laptop si primele teste video cu gadgetul vedeti pe GadgetReport.ro

 

Mai multe articole despre:
Sony GadgetReport.ro Xperia Z4 Tablet