MENIU

SONDAJ intern al USR: Dan Barna în (s)cădere

Un sondaj intern, distribuit pe grupurile USR, arată că Dan Barna este tot mai aproape de locul trei la alegerile prezidențiale de pe 10 noiembrie.

Conform sondajului, pe primul loc se află Klaus Iohannis, cu 39%, locul II este ocupat de Viorica Dăncilă, cu 23%, și abia pe locul trei se regăsește Dan Barna, cu 19%.

Prezidențiabilul Alianței USR-PLUS este în scădere în mai multe sondaje date publicității în ultimele zile, după apariția investigației celor de la Rise Project, care i-ar fi cauzat la imagine.

Sondajul a fost realizat în perioada 15-23 octombrie, față în față pe publicul intern al USR, fără interogarea intenției de vot din Diaspora.

Sondajul este văzut cu ochi buni în USR, europarlamentarul Cristian Ghinea spunând căpartidul său se află la trei procente să trimită PSD la gunoi. ”Alta însă e marea știre pentru noi, publicul: Dan Barna și USR PLUS sunt la trei procente să scoată PSD din turul doi. La trei procente să trimitem PSD la gunoi. Și putem să o facem”, a scris Ghinea pe Facebook.

Mai multe articole despre:
null