MENIU

Soluţii de colocare eficiente, ecologice şi securizate în noul Data Center M247 din Bucureşti (P)

Noul Data Center M247 are o capacitate de 5.000 de servere în primă fază (12.000 în a doua fază) şi reprezintă un spaţiu complet securizat cu o tehnologie de ultimă generaţie. 

Fiind unul dintre cele mai ECO data centere din Europa, acesta a fost proiectat şi echipat la cele mai înalte standarde. Capacitatea substanţială de colocare disponibilă în acest data center alături de gama noastră de servicii de conectivitate IP ne oferă posibilitatea de a găzdui aproape orice tip de echipament.

M247 Europe SRL, filiala locală a M247 Ltd., este prezentă în Bucureşti din 2012, devenind într-un timp foarte scurt una dintre cele mai importante companii ICT din România, cu o infrastructură tehnică solidă şi o capacitate a reţelei de peste 900Gbits.

Serviciul de colocare extrem de flexibil poate fi adaptat pentru a satisface cerinţele specifice ale clienţilor noştri. Oferim orice modalitate de configurare, rack-uri parţiale, rack-uri complete sau camere private disponibile în funcţie de necesităţile clienţilor. Punem la dispoziţie o gamă vastă de servicii care pot veni în completarea soluţiei de colocare a echipamentului: VLan-uri private, conectare încrucişată, suporturi specifice de cabluri şi un nivel scalabil de administrare şi suport.

“Suntem încântaţi că am reuşit să deschidem acest Data Center în Bucureşti. Ne dorim să oferim un serviciu premium, de aceea investiţia noastră în clădire şi tehnologie înseamnă de fapt că orice client îşi poate schimba cerinţele în orice moment în funcţie de ceea ce îşi doreşte pentru afacerea lui. Mai mult, suntem absolut impresionaţi de reacţia avută până acum de clienţii noştri dar şi de interesul crescând pe care comunitatea business din România îl acordă acestui spaţiu neutru de colocare”, afirmă Paul Pintiliescu, European Director M247.

Cu o gama atât de variată de servicii, cum este cel de găzduire, securitatea datelor, proiectare infrastructură, soluţii scalabile de Cloud, servicii de back-up şi reconstituire, M247 Europe are posibilitatea de a oferi orice produs şi serviciu pentru o soluţie personalizată şi eficientă. De fapt, M247 poate fi considerat un furnizor complet, de la care un client poate achiziţiona întreagă gama de soluţii ITC.

Serviciile noastre includ oferte personalizate de colocare. Aşadar, nu ezitaţi să ne contactaţi la sales(at)m247.ro sau 031 080 0700 iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Mai multe detalii pe www.m247.ro

Mai multe articole despre:
servere M247 colocare