MENIU

ȘOCANT! Copil din Sfântu Gheorghe, în stare GRAVĂ la spitalul după ce a fost MUȘCAT de câini: avea RĂNI pe tot corpul

Un copil de 11 ani din Sfântu Gheorghe a ajuns în stare de șoc la spital, având răni grave pe tot corpul, după ce a fost atacat de mai mulți câini în timp ce se îndrepta de la școală spre casă, relatează realitateadebrasov.net.

Incidentul s-a petrecut marți, în jurul orei 15:30, în apropierea străzii Fermei din municipiu.

Mama copilului bănuiește că dulăii care l-au atacat aparțin unui medic veterinar, care locuiește în zonă și are 8 câini periculoși.

„M-a sunat pe mine, mamă vino că m-au atacat câinii, sunt pe pământ, nu pot să mă mișc. Băiatul nu e prima oară când a fost atacat de câinele lui”, a spus mama copilului.

Copilul a fost dus de urgență la Spitalul Județean, de unde a fost transferat la Brașov pentru chirurgie plastică și microchirurgie. Între timp, oamenii legii au deschis dosar penal și fac cercetări.

„Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în proximitatea străzii Fermei din municipiul Sfântu Gheorghe un minor a fost mușcat de câini. Polițiștii s-au deplasat la locul în care s-a produs incidentul și au efectuat activități de cercetare la fața locului. Minorul  a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri. În cauză a fost întocmit dosar penal, polițiștii efectuează cercetări pentru luarea măsurilor legale care se impun”, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, subinspector Radu Stroe.

Managerul Spitalului Județean din Sfântu Gheorghe ne-a explicat că minorul avea răni grave la nivelul membrelor superioare și urme de zgârieturi și mușcături pe tot corpul, iar după ce rănile i-au fost curățate, copilul a fost transferat la Brașov.

Mai multe articole despre:
copil copil muscat de caini caine sfantu gheorghe