MENIU

Smartphone-ul despre care vorbește toată lumea

Smartphone-ul despre care vorbește toată lumea

HTC One M8 este, după cum ați aflat, noul HTC One, noul flaghsip al producătorului care și-a făcut intrarea și pe piața din România săptămâna trecută, la scurt timp după lansarea internațională de la Londra.

HTC are o politică legată de produse, împrumută inteligent viziunea lui Apple, rareori o și perfecționează. Cazul de față este unul pozitiv, HTC One M8 are un design extrem de elegant, care ar face invidios pe oricare din concurenții săi. Este mai subtil și este perfecționat în comparație cu vechiul One.

Așezat într-un magazin, alături de S5, este mai puțin probabil să atragă atenția atât de mult. Asta până când îl iei în mână. Momentul acela este de neuitat, magic, ai impresia că sunteți prieteni de multă vreme și începi să îi povestești tot ce ai mai făcut până atunci, cum mai stai cu dragostea, ce mașină ți-ai cumpărat, cum ți-a fost deja zgâriată… Cam așa cred că va descrie un pasionat al brandului noul flaghsip, HTC One M8. Desigur, noi trebuie să fim puțin mai exigenți și mai practici și să îl tratăm cu mai multă obiectivitate.

Citește articolul integral pe playtech.ro.

Mai multe articole despre:
smartphone HTC HTC One M8