MENIU

Smartphone-ul cu cea mai bună autonomie: E chinezesc şi este peste Samsung, LG sau HTC

THL-5000 este telefonul cu cea mai capabilă baterie la ora actuală. Și, da, ne-am fi dorit să fie creat de Samsung, LG sau HTC, dar… nu este.

Pentru că cea mai mare problemă a smartphone-urilor actuale este autonomia, nu puterea de procesare, este bine de ştiut că există companii chinezeşti care încearcă să adreseze problema.

Deşi dimensiunea bateriei este în titlu, înainte de detalia specificaţiile noului THL 5000, merită să aveţi o imagine de ansamblu asupra bateriei celor mai populare telefoane. Motorola Droid Maxx are o baterie de 3500 mAh, Galaxy S5 se rezumă la 2800 mAh, LG G3 sare până la 3000 mAh, în timp ce HTC One M8 coboară cel mai jos, până la 2600 mAh.

Noul THL 5000 joacă în complet altă ligă, având în vedere valoarea fabuloasă de 5000 mAh specifică bateriei acestui gadget. Deoarece este foarte uşor să pui o baterie mare dar să neglijezi complet designul, merită apreciată şi grosimea de doar 8,9 milimetri la care a reuşit să se rezume producătorul chinez. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Mai multe articole despre:
autonomie Samsung LG smartphone HTC chinezesc buna