MENIU

Slăbește 5 kilograme într-o lună cu regimul verde

<p>Persoanele vegetariene sunt mai puţin sănătoase şi au o calitate a vieţii mai scăzută</p>

Regimul verde ti se potriveste daca iti plac fructele si legumele. Inventat de care medicul Diamonne, un nutritionist francez, regimul verde pune accentul pe consumul de fructe si legume, care accelereaza tranzitul intestinal. Nu vei manca insa doar fructe si legume. Regimul verde nu este doar un regim de slabire, ci si un regim de detoxifiere a organismului. Uite cum slabesti 5 kilograme intr-o luna cu regimul verde.

Avantajul regimului verde este ca vei avea voie sa mananci, in afara meselor principale, mai multe gustari. Acest lucru este interzis de alte diete.

Dezavantajul este ca, la un moment dat, s-ar putea sa te saturi de atatea fructe si legume. Mai ales daca nu obisnuiesti sa consumi aceste alimente in cantitate mare, introducerea lor in alimentatie poate duce la balonari. Este bine sa maresti treptat cantitatea de fructe si legume crude consumate. Acest regim nu ti se potriveste daca nu iti plac fructele si legumele, daca vrei sa slabesti rapid sau daca suferi de tulburari intestinale.

Principiile regimului verde In cadrul regimului verde vei manca, timp de doua saptamani, in principal fructe si legume, orice fructe si legume.

Mai poti consuma si carne de pasare sau peste (cate o portie cat palma), lactate degresate, paine integrala si paine uscata, pe care le vei gasi la magazin sub forma de biscottes. Sunt interzise zaharul si bauturile alcoolice.

Articol integral la: http://www.curademiere.ro/slabeste-5-kilograme-intr-o-luna-cu-regimul-verde/

Mai multe articole despre:
regim kilograme gustări regim verde