MENIU

Site greu de închis. Firma a dispărut cu banii strânşi pentru victimele #Colectiv

Zeci de plângeri la adresa site-ului Biletoo.ro, care vinde bilete la cele mai mari concerte din ţară. Oamenii se plâng că au fost înşelaţi pentru că nu au primit banii înapoi după anularea unor spectacole.

Poliţiştii şi inspectorii de la Protecţia Consumatorului nu reuşesc să închidă site-ul care vinde bilete în continuare. E vorba de aceeaşi firmă acuzată că ar fi dispărut cu o parte din donaţiile strânse pentru victimele tragediei din clubul Colectiv.

Amblele concerte Manowar din Bucureşti şi Cluj programate pentru luna februarie au fost anulate. 40.000 de români şi-au primit banii pe bilete înapoi, mai puţin cei care şi-au cumpărat biletul de Biletoo.ro, un site cu sediul social în Bucureşti. Oficial, legea obliga firma să înapoieze contravaloarea biletelor în minimum 24 de ore şi cel mult o săptămână, lucru care nu s-a întâmplat. Păgubiţii nu au primit nici măcar vreun răspuns dacă banii le vor fi înapoiţi cândva.

„La toate vizitele pe care le-am făcut, inclusiv prin afişarea unor invitaţii, reprezentanţii agentului economic nu au fost de găsit. Când e vorba de magazine online, nu există fizic şi tehnic posibilitatea de a închide site-ul respectiv. Poate să fie suspendată temporar prestarea de serviciu, dar neavând o persoană împuternicită nu avem cu cine încheia procesul verbal,” explică Paul Anghel, director general ANPC.

Banii strânși la concertul Angelei Gheorghiu pentru victimele din Colectiv, de negăsit

Întregul material pe digi24.ro.

Mai multe articole despre:
site #colectiv biletoo.ro Paul Anghel