MENIU

Siropul de bere te scapă rapid de tuse. Iată cum se prepară

Tusea nu îți dă pace și nu știi ce remedii să mai încerci? Siropul pe bază de bere te va scăpa de această problemă! Iată cum se prepară și cât trebuie să administrezi!

Conținutul de alcool variază de la 0% la 11%, cel de carbohidrați de la 0% la 6-7%, iar numărul de calorii de la aproximativ 13 la 85 la 100 ml. Astfel, o bere blondă obisnuită, cu 4.5-5% alcool, are aproximativ 40 de calorii la 100 ml.

Principalele proprietăți nutritive ale berii sunt conturate prin conținutul său bogat în vitamine, minerale și antioxidanți care provin din materiile prime și care împreună contribuie la o dietă sănătoasă. De asemenea, berea consumată cu moderație are efecte benefice asupra reducerii riscului de diabet, osteoropoză și boli cardiovasculare.

Conform floaredetei.ro, pentru a scăpa definitiv de tuse, folosește acest sirop făcut din 150 g de zahăr și jumătate de litru de bere.

Pentru a prepara acest sirop trebuie să topești zahărul într-o tigaie până când capătă o nuanță maronie. Ia tigaia de pe foc și adaugă berea apoi pune din nou tigaia pe foc și lasă amestecul la foc mic timp de 20 de minute. La final, ia siropul de pe foc și pune-l într-o sticlă.

Adulții pot consuma o lingură de sirop pe zi, iar copiii - o linguriță.