MENIU

Singura reacţie a trupei CARLA'S DREAMS, după ce paparazzi ruşi le-ar fi dezvăluit identitatea

<p>Carla's Dreams</p>

Jurnaliștii ruși de la life.ru au difuzat zilele trecute un material cu poze, în care susțin că au dezvăluit identitatea solistului Carla's Dreams, dar și a altor membri ai trupei celebre. Jurnaliștii români, însă, au ajuns până la Ministerul Afacerilor Interne cu documentarea acestui caz.

Presa a încercat să afle de la oficialii MAI din România identitatea celor de la Carla's Dreams. La scurt timp după solicitare, cei de la Minister au publicat o reacție pe Facebook, în care susțin clar că ”informațiile referitoare la o persoană (nume, imagine, adresă, informații bancare, informații medicale etc.) sunt date cu caracter personal iar în România legea protejează dreptul la viaţa intimă, familială şi privată a tuturor persoanelor”.

Până acum, cei de la Carla's Dreams nu au oferit nicio reacție cu privire la informațiile apărute pe life.ru. Totuși, membrii trupei au dat un comentariu la postarea Ministerului Afacerilor Interne din România, de pe Facebook. ”Profesionist. Corect. Plăcut. ;) Vă mulțumim!”, a fost comentariul artistului cu mască, de altfel singura reacție în legătură cu acest subiect.

sursa

Mai multe articole despre:
MAI identitate Carla's Dreams solist carla's dreams