MENIU

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI // Surpriză la Australian Open pentru Simona Halep

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN
SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep joacă în primul tur la Australian Open cu estona Kaia Kanepi, astăzi, de la ora 11:00. 

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN 

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MECIUL SIMONA HALEP - KAIA KANEPI!

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN 6-6 // PRIMUL SET

Kaia Kanepi a castigat primul game al meciului, dupa ce a anulat o sansa de break pentru Simona Halep. Sportiva noastra a revenit si a castigat la 0 game-ul al doilea. Scorul Halep - Kanepi este 1-1. Game-ul trei a fost adjudecat apoi de constanteanca, iar scorul a devenit 2-1 pentru Halep, care conduce pentru prima oara in setul 1. Kanepi s-a impus imediat, la 0, si scorul a redevenit egal: 2-2. Kanepi si-a castigat apoi serviciul si a preluat conducerea (3-2 pentru Kanepi). Simona Halep a egalat imediat, scorul a devenit 3-3, dar estonianca a revenit: 4-3 pentru Kaia Kanepi. Liderul mondial si-a castigat apoi serviciul si cele doua sunt la egalitate: 4-4. Estonianca si-a adjudecat serviciul la 0 si conduce cu 5-4. Game spectaculos facut de Simona Halep, care a castigat si ea la 0 si a egalat situatia la game-uri: 5-5. Estonianca a facut apoi 6-5, Halep a egalat: 6-6. Se intra in tiebreak!

Ora 10:55 - Simona Halep si Kaia Kanepi sunt la incalzire, iar partida va incepe in cateva minute. Kaia Kanepi va servi prima


SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep este deja în săptămânile cu numărul 63 şi 64 în topul WTA. Pentru constănțeanca în vârstă de 27 de ani, acestea vor fi săptămânile consecutive cu numărul 47 şi 48 ca lider WTA.

Următorul clasament va fi publicat pe 28 ianuarie, după Australian Openi.

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep are de apărat la Melbourne finala jucată anul trecut, respectiv 1.300 de puncte, fiind posibil să piardă locul I WTA după turneul de la Melbourne. Deţinătoarea trofeului este daneza Caroline Wozniacki, locul 3 WTA, a scris news.ro.

Surpriză la Australian Open: Simona Halep, antrenament alături de Darren Cahill

Acum două zile, Simona Halep a avut parte de o surpriză la antrenamentul de la Melbourne. Darren Cahill, fostul ei antrenor, a venit să o încurajeze.

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep chiar s-a ținut de șotii: s-a urcat în scaunul arbitrului şi s-a pozat, apoi a scris pe rețelele de socializare următorul mesaj: "Linişte, vă rog...să jucăm!".

Simona Halep joacă în primul tur la Australian Open cu estona Kaia Kanepi, astăzi, de la ora 11:00.