MENIU

Simona Halep, decolteu provocator la Madrid. I-a uimit pe toți

<p>Simona Halep</p>
<p>Simona Halep</p>
<p>Simona Halep</p>
<p>Simona Halep</p>
<p>Simona Halep</p>

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, se pregătește pentru meciul de debut de la Madrid Open. Simona Halep o va întâlni pe rusoaica Ekaterina Makarova, 29 de ani, locul 32 WTA, duminică, în jurul orei 14:00.

Simona Halep a participat la petrecerea jucătoarelor de la Madrid, înaintea meciului din primul tur, cu Ekaterina Makarova. 

Simona Halep a venit la party alături de antrenorul Darren Cahill și de ceilalți membri ai echipei sale.

Simona Halep a atras toate privirile la petrecerea de la Madrid, venind într-o ținută neagră și având un decolteu provocator, a scris Gazeta Sporturilor.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI!

Simona Halep îşi pune în joc poziţia de lider mondial al tenisului feminin la turneul de la Madrid, câştigat de ea în ultimii doi ani, scrie site-ul WTA, care notează că sportiva din Constanța poate fi detronată de cea care a fost înaintea ei pe prima poziţie a clasamentului, daneza Caroline Wozniacki.

"Nu cred că sunt principala favorită. Bineînţeles că am şansele mele pentru că sunt numarul 1 în lume, dar niciodată nu mă gândesc că sunt favorita unui turneu. O să intru pe teren şi o să dau tot ce am mai bun. Am mai fost în postura de a-mi apăra titlul şi anul trecut şi nu simt nicio presiune, n-am nicio aşteptare", a spus Simona Halep.