MENIU

Sile Cămătaru, plasat în arest la domiciliu

<p>Sile Cămătaru, plasat &icirc;n arest la domiciliu</p>

Vasile Blint, cunoscut sub numele de Sile Cămătaru, va fi plasat în arest la domiciliu, în urma deciziei magistraților de la Tribunalul București. Acesta se afla în arest, după ce a fost trimis în judecată în dosarul în care este acuzat că, alături de alte 44 de persoane, ar fi racolat clienţi, majoritatea cetăţeni străini, de la care ar fi cerut între 100 şi 1000 de euro pentru ca aceştia să întreţină acte sexuale cu prostituate, informează Realitatea TV.

Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti au trimis în judecată, pe 4 Februarie, 45 de persoane, între care Sile Cămătaru, aflat în arest, Adrian Panduri, zis "Limbă", Liron Halevi, Nelu Aliuţă, zis "JB", Teodor Ion, zis "Teo", Amiran Dzanashvili, Julya Mazirov şi Tov Israel Mazal.

Potrivit rechizitoriului, în perioada iunie-octombrie 2014, Sile Cămătaru, ajutat de Adrian Panduru, ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe tinere. Interlopul ar fi oferit tinerelor protecţie în Bucureşti, astfel încât acestea să poată practica prostituţia. De asemenea, procurorii îl acuză pe Sile Cămătaru că a asigurat transportul până în Bucureşti sau costul transportului mai multor tinere, precum şi cazarea acestora în Capitală.

În urma acestei activităţi, Adrian Panduru, Teodor Ion şi Nelu Aliuţă au primit diverse sume de bani, fie direct de la clienţi, fie de la tinerele care se prostituau pentru aceştia.

Sile Cămătaru neagă că ar fi cerut infectarea cu HIV a Elenei Udrea