MENIU

Șicane între un vatman şi un şofer pe străzile din București! Tramvaiul a lovit din plin mașina

Un șofer și un vatman s-au șicanat în trafic, primul dintre aceștia blocând linia de tramvai, iar al doilea intrând cu vehiculul Societății de Transport București în autoturism.

În urma accidentului, șoferul a rămas fără permis și a fost amendat cu 2.230 de lei, iar vatmanul este cercetat disciplinar. Șicanele din trafic au fost filmate cu o cameră montată pe tramvaiul Societății de Transport București (STB).

Șoferul conducea un autoturism de lux și a frânat brusc în fața tramvaiului, după care a pornit din nou, în tot acest timp fiind claxonat de vatman. În cele din urmă, vatmanul a acelerat și a intrat direct în bara din spate a mașinii.

„La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, în zona Piața Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia și nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare”, au precizat oficialii Brigăzii Rutiere a Capitalei.

 

Mai multe articole despre:
accident bucuresti